Consultanță 1:1

De ce consultanță financiară?

Consultanța financiară 1:1 cu mine, Flavian-Cătălin Pah, reprezintă un proces de autocunoaștere, de gândire și asumare de principii acționabile cu scopul de a-ți identifica și atinge obiectivele financiare pe care le ai. 

 

Împreună discutăm și analizăm situația ta financiară, de la planificarea bugetului personal până la gestionarea investițiilor și pregătirea pentru pensie.

 

Pentru 90 de minute de discuție, îți ofer expertiza mea de peste 5 ani în investiții atât pe piața din România, cât și internațională. Te voi ajuta să-ți îndeplinești aspirațiile financiare și să-ți maximizeze resursele financiare pe care le ai la dispoziție.

Cum te pot ajuta?

1. Evaluarea situației financiare din prezent:
Împreună analizăm veniturile, cheltuielile, datoriile și alți factori relevanți care îți influențează starea financiară.

 

2. Stabilirea obiectivelor financiare pentru termen scurt, mediu și lung:
Pe baza evaluării inițiale, putem identifica dorințele tale pentru termen scurt, mediu și lung, cu scopul de a le transforma în obiectivefinanciare clare și realizabile. Aceste obiective pot include economisirea pentru o mașină, o casă, investiții pentru educația copiilor sau planificarea pentru pensie.

 

3. Dezvoltarea unui plan financiar personalizat:
Te pot ajuta să realizăm un plan financiar personalizat prin care să-ți atingi obiectivele stabilite. Acest plan va implica strategii de economisire și de investiții, în funcție de nivelul de risc pe care alegi să ți-l asumi.

 

4. Gestionarea investițiilor:
Dacă investești deja sau alegi să investești în urma discuțiilor noastre, te pot asista în selecția și gestionarea portofoliului de investiții. Voi evalua riscurile și oportunitățile potențiale pentru a te ajuta să iei decizii informate în privința investițiilor tale.

 

5. Monitorizarea și revizuirea periodică:
În cazul în care alegi să lucrăm pe termen lung, te pot cu monitorizarea portofoliului tău de investiții. Alegerile și deciziile finale îți aparțin, desigur, dar în funcție de strategia de investiții agreată, eu vin cu analize și recomandări cu privire la investițiile potrivite pe care să le faci.

Cum știi că ai nevoie de consultanță financiară?

  • Vrei să îți asiguri independența financiară sau, cel puțin, un anume grad de libertate financiară.
  • Vrei să îți asiguri o pensie mai bună decât ceea ce vei obține de la stat. Sau decât ce poți obține printr-o pensie privată.
  • Vrei să realizezi o achiziție majoră în viitor: o mașină, o casă, un teren.
  • Vrei să-ți securizezi cumva o moștenire pe care ai primit-o sau alte sume mari de bani de care dispui.

În toate aceste cazuri, putem explora împreună cele mai bune opțiuni de investiții în funcție de:

  • orizontul de timp pe care îl avem la dispoziție,
  • suma de bani pe care vrei să o investești
  • recurența cu care vrei să investești și, mai ales,
  • nivelul de risc pe care vrei să ți-l asumi.

De ce să lucrezi cu mine?

Am peste 5 ani de investiții pe bursă, atât pe piața românească, cât și pe cea internațională. Investesc banii personali, dar am ajuns să am și clienți cărora le ofer consultanță de investiții financiare.


Sunt consultant de investiții financiare certificat de Institutul Bancar Român, ceea ce-mi conferă baza de cunoștințe temeinice legate de investiții.


Așadar, îmi ofer expertiza legată de investiții, atât pentru că am studii în domeniu, cât și pentru că aplic ceea ce știu, adică eu însumi investesc pe bursă.

Cum se derulează o sesiune de consultanță cu mine?

În cadrul primei întâlniri cu mine vom discuta despre situația ta financiară actuală: economii, datorii, investiții existente.Vom identifica aspectele problematice și putem trasa un plan de acțiune de remediere.


Apoi, vom discuta despre obiectivele tale financiare, despre riscuri, instrumente disponibile și pașii pe care ar fi bine să-i urmezi pentru a-ți redresa situația financiară.

Principii investiționale în care cred:


1. Nu spera la îmbogățiri peste noapte.
2. Fă-ți un plan de investiții bine definit.
3. Începe să investești sume mici, dar în mod constant. Investește lunar 10% din cât câștigi sau economisești.
4. Formează-ți o educație financiară de bază. Participă la un curs sau un workshop de investiții, dar, mai ales, citește. Citește, ia notițe și aplică.
6. Nu fi lacom.
7. Nu te panica.
8. Nu „juca” la bursă, adică nu specula.
9. Alege-ți riscul: să dormi bine sau să mănânci bine. Adică, termen lung sau termen scurt.
10. Nu tranzacționa excesiv.

Dacă și tu crezi în ele și vrei să investești, scrie-mi ca să stabilim o sesiune de consultanță.

În perioada mai – iulie 2024, beneficieză de oferta mea de consultanță de 90 de minute! 

To Top