Mindset de investitor

De ce „Mindset”?

Modul în care gândim și interpretăm realitatea noastră influențează felul în care acționăm și ne orientăm în viață. De aceea, modul în care gândim și privim anumite lucruri reprezintă punctul de plecare pentru orice acțiune pe care o întreprindem. Iar acest lucru poate determina, în mare măsură, succesul sau eșecul în atingerea obiectivelor personale și profesionale.

 

Așadar, gândirea determină acțiunea. 

 

„Trăim cu toții sub același cer, dar avem orizonturi diferite.”, este o frază celebră a lui Konrad Adenauer, Cancelar al Germaniei între 1949 și 1963. La fel este și cu gândirea. Avem acces la aceleași informații, dar ele au ecou diferit în mintea noastră.

 
Ce este „Mindset de investitor”?

Cel mai multe persoane din jurul nostru își doresc libertate financiară, dar nu sunt dispuse să-și schimbe mentalitatea sau stilul de viață pentru a ajunge acolo.

 

Au un mindset de consumator care îi împiedică să atingă independența financiară.

 

Pe de altă parte, de multe ori, chiar și cei care au acces la informații bine documentate despre bani și investiții nu sunt consecvenți în aplicarea lor. Rămân blocați tot în mindsetul de consumator.

 

În acest program „Mindset de investitor”, noi venim cu partea de cunoștințe tehnice, de proces investițional și de perspectivă pe termen lung asupra banilor. Iar tu ai nevoie de deschidere și să depui efort ca să aplici ceea ce afli prin program. Fără efort și energie, n-ai cum să-ți dezvolți un mindset de investitor.

 

În momentul în care vei înțelege că o parte din banii pe care îi câștigi astăzi trebuie să-i pui la treabă ca să-ți producă alți bani pe viitor, îți vei schimba mentalitatea de consumator cu cea de investitor.

Ce înseamnă „libertate financiară”?

Libertate financiară înseamnă să ai suficienți bani și resurse pentru a-ți satisface nevoile și pentru a-ți atinge obiectivele fără să depinzi de alții sau de un loc de muncă.

 

Reprezintă situația în care câștigurile din investiții îți acoperă cheltuielile de bază.

 

Astfel, independența (libertatea) financiară îți asigură banii necesari pentru a-ți trăi viața așa cum îți dorești, fără să simți presiunea stresului financiar și a grijilor legate de bani.

 

Dacă îți dorești libertate financiară, e nevoie să știi că de acum înainte ai de parcurs un drum lung, pentru că atingerea independenței financiare este un proces complex.

 

Iar prin intermediul acestui program, te asiguri că deprinzi cunoștințe de bază privind investițiile financiare și că îți dezvolți un mindset de investitor pe termen lung.

 
Și totuși, libertatea financiară este o iluzie pentru majoritatea oamenilor!

De ce? Pentru că gândirea nu întâlnește acțiunea la aceste persoane.

 

Sau, dimpotrivă, acțiunea nu se bazează pe un mindset potrivit și pe informații corecte, bine documentate.

Obiectivele programului „Mindset de investitor”

Prin acest program de educație financiară îți vei pune bazele cunoștințelor despre investiții și dacă vei dori, îți vei deschide un cont de investiții la un broker.

 

La finalul programului vei:

 

Înțelege care sunt ideile greșite (credințe limitative/ preconcepțiile) pe care le aveai despre bani și care te-au împiedicat să progresezi.

Deprinde o serie de cunoștințe de bază despre cum să-ți investești bani în mod inteligent și profitabil.

Deschide primul tău cont de investiții la un broker autorizat în România.

Ce vom face în cadrul programului „Mindset de investitor”

Programul durează 4 luni, timp în care:

 • Vei citi 3-5 cărți de educație financiară
 • Vei avea două întâlniri 1:1 cu mine, Flavian-Cătălin Pah, consultant de investiții, certificat de Institutul Bancar Român. Prima întâlnire o vom organiza după ce ai citit primele două cărți de investiții. Vom discuta și despre  nevoile și obiectivele tale legate de bani. Iar cea de-a doua o vom stabili împreună după ce ți-ai făcut temele, ai parcurs materialele furnizate și ai citit cărțile recomandate. Scopul acestei întâlniri va fi de a clarifica informațiile acumulate și de a-ți deschide primul cont de investiții.
 • Schimbăm cât mai multe idei despre investiții și îți răspund la toate întrebările care apar pe parcursul procesului de învățare

Cum poți parcurge programul?

În ritm propriu

dar nu în mai mult de 4 luni, perioadă în care vei citi cărți de educație financiară, vei primi Ghidul de Investiții în format PDF și vom avea întâlniri 1:1.

Program accelerat

în care discutăm toate conceptele relevante de investiții, atât din cărți cât și din curs, în 2 întâlniri a 3 ore cu mine, Flavian-Cătălin Pah.

Cum îți dai seama că acest program este pentru tine?
 • Îți dorești să fii prosper/ ă și să înveți cum să faci ca banii tăi să muncească pentru tine.
 • Vrei să-ți asiguri o bătrânețe liniștită și să nu depinzi exclusiv de pensia de la stat.
 • Vrei să-ți multiplici banii deja economisiți.
 • Vrei să investești pe bursă, dar nu știi de unde și cu ce să începi.
 • Ai investit deja de pe bursă, dar ai pierdut banii și ți-e teamă să mai investești.
 • Vrei să investești, dar ești nesigur/ ă în privința modului în care să-ți investești banii pentru a obține profit și stabilitate financiară.
 • Vrei să îți îmbunătățești situația financiară actuală.
 • Vrei să-ți dezvolți o gândire pe termen lung cu privire la bani și investiții.
 • Îți dorești să obții bunăstare și libertate financiară.
 
Acest program NU este pentru tine dacă:
 • Nu ești dispus să aloci timp zilnic sau săptămânal ca să citești cărțile recomandate.
 • Vrei sfaturi de-a gata, tips & tricks despre investiții pe bursă.

Care sunt beneficiile tale dacă participi în programul „Mindset de investitor”

Faci primii pași către obținerea securității financiare și reducerea stresului legat de bani
Îți dezvolți o perspectivă pe termen lung asupra banilor.
Primești susținere și asistență din partea lui Flavian-Cătălin Pah, consultant de investiții financiare, pentru a-ți deschide primul cont de investiții.
Despre mine

Numele meu este Flavian-Cătălin Pah și de peste 5 ani sunt investitor la bursă.

La 16 ani am avut primul job și tot de atunci am prima amintire cu primii 100 de lei câștigați din munca mea. Treptat, am învățat că banii cei mai buni sunt banii care circulă și așa am început drumul spre educație și independență financiară. Financiaria este un proiect de educație financiară care a venit la timpul și în contextul potrivit. Am considerat întotdeauna că greșelile începutului în investiții sau antreprenoriat pot fi evitate prin educație și conștientizare. Iar scopul meu aici la Financiaria este unul sincer: acela de a te ajuta să eviți greșelile pe care le fac majoritatea investitorilor și de a te sprijini să începi cu dreptul drumul tău spre independența financiară. 

Înainte să începi să investești, hai să discutăm, ca să știi ce vrei să obții de la banii tăi! 

Disclaimer:
Participarea în acest program nu te formează pentru a deveni broker. În acest program nu vei primi sfaturi care să te îndemne să investești într-o companie anume. Nu oferim tips & tricks. Sfaturile noastre sunt sub formă de recomandări generale care să te ajute să iei propriile decizii. Nu promovăm, nu susținem și nu recomandăm niciun broker de investiții, discuțiile despre brokeri sunt generale și prezentăm avantajele și dezavantajele fiecărui broker de investiții, de la caz la caz. 

To Top