Post Image

Primul meu cont de investiții – de la economii la investiții

Dacă ai obiceiul să economisești,

Dacă vrei să pui o parte din salariul tău să lucreze pentru tine,

Dacă ai primit o moștenire în bani,

Dacă ești antreprenor și vrei să îți multiplici banii,

 

Atunci a trece de la economii la investiții reprezintă soluția pentru tine! 

 

Poate chiar te-ai gândit de ceva timp să începi să investești pe bursă, doar că pașii pe care trebuie să îi urmezi îți sunt neclari și ți se par prea dificili. Să știi că nu ești singurul. În urmă cu mai mulți ani și eu mi-am pus aceleași întrebări și am depășit aceleași bariere care stau în calea independenței financiare. 

 

Ce am făcut eu? Am învățat mult pe cont propriu despre investiții, am experiementat, adică am investit proprii mei bani, am făcut cursuri acreditate. Din 2022 sunt consultant de investiții, acreditat de Institutul Bancar Român . Am peste 1.000 de ore de studiu despre ceea ce înseamnă a investi și am oferit servicii de consultanță pentru peste 200 de clienți, cu portofolii de investiții cuprinse între câteva sute de lei și sute de mii de euro. 

 

Ce poți face tu? Să aloci multe ore de studiu intens sau să apelezi la un consultant financiar. Orice variantă ai alege, primul pas este să vii la workshop-ul Primul meu cont de investiții. Doar că dacă te aștepti să ai câștiguri rapide, mai bine nu veni. Există mulți experți care te învață pe internet cum să investești 500 de euro, iar în 3 ore să faci 2.000 euro. Iar eu nu sunt acela.

 

Primul meu cont de investiții este singurul eveniment de acest gen din Cluj-Napoca și îți este dedicat ție, investitorul la început de drum. În data de 25 mai 2023, în Sala Radio Cluj, orele 18-21 , vei învăța cum să-ți multiplici banii.

 

Știi deja că a-i ține la bancă nu-ți aduce vreun câștig prea mare. Și te întrebi în ce i-ai putea investi, având în vedere cât de multe opțiuni există pe piața financiară, unele mai riscante decât altele.

 

Workshopul va fi structurat astfel:

  • prima parte este dedicată însușirii principiilor de bază ale investițiilor pe bursă și explicării celor mai importante concepte financiare: venituri, cheltuieli, conturi curente, depozite bancare, investiții în acțiuni, titluri de stat, indici bursieri, fonduri de investiții (ETF-uri).
  • a doua parte este dedicată punerii în practică a conceptelor discutate și deschiderii primului tău cont de investiții. Pas cu pas, click cu click, te voi ajuta să faci prima ta investiție. Sau, dacă nu ești hotărât încă, vom face o simulare care te va ajuta să cunoști mai bine etapele acestui proces.

În cadrul workshop-ului te voi asista personal pentru a urma și finaliza cu succes toți pașii de care ai nevoie pentru a realiza prima ta investiție.

 

Cum poți participa în mod gratuit la workshop? Te invit să completezi formularul de mai jos. Lasă-ne adresa ta de email, pentru că îți vom trimite o serie de materiale pe care le poți parcurge înaintea workshopului. 

 

Dacă ai întrebări suplimentare, scrie-ne la: invest@financiaria.ro.

 

Notează în calendar data de 25 mai 2023 și hai la Sala Radio Cluj de la ora 18, pentru a face primii pași de investitor la bursă!

Formular înscriere workshop

PRIMUL MEU CONT DE INVESTIȚII

svgPortofoliu de investitor. Primul an în investiții
svg
svgPortofoliu de investitor. În ce indici putem investi la Bursa de Valori București?

Leave a reply